De încredere pentru peste 240.000 de persoane

Demonstrat științific

Reduceri de volum de până la 15%

Coșul tău

Coșul tău este gol

Verifică aceste colecții!

Ouă Deviled Bariatric Friendly

Deviled Eggs- Bariatric Friendly Recipes - Celebrate Vitamins Blog

Ouăle încondeiate sunt aperitivul sau gustarea clasică de primăvară, în special de Paște. Am făcut câteva modificări ușoare pentru a face versiunea noastră mai prietenoasă cu dieta dumneavoastră bariatrică. Am redus grăsimea, am crescut proteinele și sunt încă suficient de gustoase pentru a le împărți cu prietenii și familia!


Porții: 6-8 6-8 Timp de preparare: 25 minute Timp de gătire: 10 minute

Ingrediente

  • 8 ouă mari
  • 2 linguri de iaurt grecesc simplu
  • 2 lingurițe de maioneză ușoară
  • 2 lingurițe de muștar dijon
  • 1 lingură de murături de mărar
  • 1/4 linguriță mărar uscat
  • 1 linguriță de arpagic tocat mărunt
  • 1-2 liniuțe de sos picant *Opțional
  • Sare și piper, după gust
  • Paprika și arpagic, pentru decorare

Mod de preparare

  1. Pentru a fierbe ouăle tari: Așezați ouăle într-un singur strat într-o oală mare. Se adaugă suficientă apă pentru a acoperi ouăle cu 2 - 5 cm. Se pune la foc mare și se lasă să fiarbă. Fierbeți timp de 10 minute. Se scot ouăle din oală și se pun într-o baie de gheață. Se lasă să se răcească complet.
  2. Decojiți ouăle și tăiați-le în jumătate. Se scoate gălbenușul și se pune într-un castron separat.
  3. La gălbenușuri, adăugați iaurtul grecesc, maioneza, muștarul, sosul de murături, mărarul, arpagicul și sosul iute. Se pasează până se omogenizează complet.
  4. Se pune câte o lingură din amestecul de gălbenușuri în fiecare albuș de ou. Se ornează cu arpagic tocat și un strop de paprika.



Postare anterioară
Postare următoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate