
Încărcată cu legume crocante, caju prăjit și o doză mare de proteine cu adăugarea de pui și edamame, această salată crocantă cu caju vă va face să tânjiți după o salată! O singură degustare a sosului de nuci, ușor dulce, cu susan și citrice și veți dori să lingeți castronul. Este chiar atât de bună!
COOKING WITH CELEBRATE - Salată crocantă cu caju (VIDEO)
| Porții: 4 porții: 4 | Timp de preparare: 30 de minute |
Ingrediente
- ½ căpățână de varză verde, mărunțită
- ½ căpățână de varză roșie, tocată mărunt
- 1 legătură de ceapă verde, tăiată felii
- 2 căni de pui mărunțit
- 2 căni edamame decojite
- 1 cană de morcovi
- ½ ardei gras roșu, feliat
- 1 cană de caju prăjit
- 1 cană de tăiței chow mein crocanți
- 1 cană coriandru tocat
Dressing cu susan și citrice
- ¼ cană ulei de măsline
- Sucul și coaja de la 1 portocală
- 2 lingurițe oțet de orez
- 1 lingură de miere
- 1 lingură ulei de susan prăjit
- 1 lingură de sos de soia cu conținut scăzut de sodiu
- ½ linguriță praf de usturoi
- Picătură de semințe de susan
Mod de preparare
- Pentru dressing, puneți toate ingredientele într-un bol mic, bateți până se combină bine.
- Se pun ingredientele salatei într-un castron mare și se amestecă pentru a se combina. Adăugați aproximativ jumătate din dressing și amestecați. Adăugați mai mult dressing după cum doriți și serviți imediat.
Notă: Dacă intenționați să pregătiți salata în prealabil, păstrați dressingul separat și amestecați înainte de servire.